Bodø/Glimt mot til

Sikre deg plass på 16. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. For Glimts del blir det første finaletur til Ullevaal siden 2003. Mai for tre år siden.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Det blir utrolig gøy.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Billetter Rana - Glimt. Sikre deg plass på 16. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Det endte med 51 til hjemmelaget. 16052022 2014 Sist oppdatert.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Mai for tre år siden.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Mats Torbergsen NTB. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Der venter Molde 1. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Billetter Rana - Glimt. 160522 1701 160522 1701. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Mai-festen mot Tromsø nå. Billetter Rana - Glimt.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Fantastisk sier ghaneseren til TV 2. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. SNN-tribunen er åpen for publikum. Takk for din påmelding.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. 75 54 55 00.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Mai-festen mot Tromsø nå.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Siden da har Glimt spilt.

Det er på. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Krevende uke for Glimt.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Niklas Aune Johnsen.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.